תערובת תפוח, אגוזי לוז ותפוחי אדמה

מצרכים
300 גרם תפוחי אדמה
2 תפוחים
3-4 כפות מדידה רוטב טופי קרמל
40 גרם אגוזי לוז שלמים, קלופים
20 גרם פופקורן (ראו עצות השף)

אופן ההכנה
• קלפו את תפוחי האדמה, ולאחר מכן חתכו אותם
לקוביות בגודל 1 ס”מ. שטפו את קוביות תפוחי האדמה
היטב, סננו, ויבשו היטב באמצעות מגבת מטבח. הניחו
בצד. קלפו את התפוחים, לאחר מכן חתכו אותם לרבעים
והסירו את הליבה וחרצנים. חתכו את התפוח לרבעים בגודל 1 ס”מ
• הניחו את תפוחי האדמה החתוכים ואת התפוחים
במחבת אקטיפריי. הזליפו 2 כפות מדידה רוטב טופי קרמל באופן שווה על תפוחי האדמה והתפוחים. בשלו למשך 20 דקות
• הוסיפו את הפופקורן ואגוזי הלוז לאקטיפריי. הזליפו
מעל את יתרת 1-2 כפות מדידה רוטב טופי קרמל. בשלו
למשך 5 דקות נוספות. הגישו חם בתוספת כף גלידה וניל

עצת השף:
• עדיף תמיד להשתמש בפופקורן חמאה (הסוג שמכינים
לבד בבית) למתכון זה. אחרת, יש להשתמש בפופקורן
טופי רגיל

גיוון:
• השתמשו בשקדים במקום אגוזי הלוז
 
המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לטיגון - אקטיפריי סיר טיגון המאפשר הכנת מנה משפחתית של מגוון מאכלים בכף שמן אחת בלבד: ירקות,דגים,צ'יפס ושניצלים במהירות ובלי להתפשר על הבריאות.
מושלם לטיגון - אקטיפריי סיר טיגון המאפשר הכנת מנה משפחתית של מגוון מאכלים בכף שמן אחת בלבד: ירקות,דגים,צ'יפס ושניצלים במהירות ובלי להתפשר על הבריאות.
תפריט נגישות