קציצות סלמון וירקות

מצרכים
1 בצל
500 גר פילה סלמון טרי ללא עור
3 כפות סויה
2 כפות רוטב טריאקי
2 יחידות גזר מגורד דק
1/2 כוס אפונה קפואה עדינה
1/2 כוס גרגרי תירס קפואים
1 שן שום
1/4 כפית גינגר
1 ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
צרור כוסברה קצוצה אם אוהבים לא חובה או חופן שמיר
מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • במעבד מזון עם להב המתכת לשים את הבצל, שום והסלמון ולעבד בפולסים
  • להוסיף את הביצה, רוטב הסויה , הגינגר, הטריאקי ופירורי הלחם ולעבד היטב עד לקבלת מחית חלקה
  • להעביר את התערובת לקערה ולהוסיף את הגזר המגורד, האפונה, התירס והכוסברה ולערבב
  • לתבל במלח ופלפל ולשפר לפי הטעם
  • בידיים רטובות ליצור קציצות בגודל אחיד ולטגן במעט שמן כל צד עד להזהבה
  • להגיש בטמפרטורת החדר לצד יוגורט מתובל
  •  
    מתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לסלטים - מעבד מזון מתאים להקצפה, הכנת מאפים, עוגות,ריסוק, קיצוץף גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
מושלם לסלטים - מעבד מזון מתאים להקצפה, הכנת מאפים, עוגות,ריסוק, קיצוץף גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
תפריט נגישות