פטריות ממולאות בעשבי תיבול

מצרכים
12 פטריות שמפיניון או פורטבלו
מרווה
בזיליקום
עירית
אורגנו
4 שיני שום
2 כפות שמן זית
2 כפות פרמזן- לא חובה
מלח, פלפל

אופן ההכנה
• במעבד מזון שמים את גרלי הפטריות עם עשבי
התיבול, שום, שמן זית ופרמזן
• ממלאים את הפטריות בתערובת
• מסדרים תבנית, מזליפים מעט שמן זית ואופים ב-180
מעלות כ-20 דק' עד שהפטריות מתרככות מעט
• ניתן להחליף את הפרמזן בכף ממרח שקדיה למנה
טבעונית

המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לסלטים - מעבד מזון מתאים להקצפה, הכנת מאפים, עוגות,ריסוק, קיצוץף גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
מושלם לסלטים - מעבד מזון מתאים להקצפה, הכנת מאפים, עוגות,ריסוק, קיצוץף גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
תפריט נגישות