עוגת גבינה ופירורים בכוסיות אישיות

מצרכים:

לבצק

200 גר' חמאה

2 חלמונים

2 כפות סוכר

2 כוסות קמח תופח

למלית

500 גר' גבינה לבנה

3/4 כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל

1 שמנת מתוקה להקצפה

2 כפות סוכר

לקישוט

100 גר' שוקולד מגורר

אופן ההכנה:

  • שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוציאים את הבצק, אוספים אותו לכדור, משטחים אותו בתבנית מלבנית משומנת לעובי של 1 ס"מ.
  • אופים בחום של 180 מעלות 20 דק' עד שהבצק מזהיב.
  • למלית – מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הגבינה, הסוכר וסוכר הונילין, עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.
  • בקערה נוספת מקציפים עם וו הקצפה את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה.
    מערבבים בעדינות את הקצפת המוכנה לתערובת הגבינה. שמים במקרר.
  • את הבצק האפוי מפוררים עם מזלג.
  • מסדרים בכוסות אישיות 2 כפות מתערובת הפירורים, שמים 3 כפות מתערובת הגבינה והקצפת ומפזרים שוב 2 כפות מהפירורים.
  • מקשטים בשוקולד מגורר ושומרים במקרר עד להגשה.

 

המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לאפייה מיקסר מוציא את המקסימום מכל אפייה, באמצעות מנוע בהנעה ישירה המאפשר הכנת בצקים קשים במיוחד, כגון:פסטה,מאפים ולחמים בריאים.
מושלם לאפייה מיקסר מוציא את המקסימום מכל אפייה, באמצעות מנוע בהנעה ישירה המאפשר הכנת בצקים קשים במיוחד, כגון:פסטה,מאפים ולחמים בריאים.
תפריט נגישות