סלט עלי תרד,סלק ותפוחי עץ

מצרכים
1 חבילה עלי תרד שטופים
3 יחידות סלק
4 יחידות תפוח עץ
2 כפות סוכר חום
100 גרם גבינת רוקפור
100 גרם אגוזי לוז
כף חרדל
2 כפיות דבש
3 כפות חומץ בלסמי
1/4 כוס מל שמן סויה
מלח,פלפל

אופן ההכנה
• חותכים את עלי התרד גס
• מבשלים את הסלק בתנור עטוף בנייר כסף עד לכדי
התרככות
• מקלפים את התפוחים ומוציאים את הליבה פורסים
את התפוח לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומפזרים מעליו
סוכר חום צורבים בתנור חם עד לקבלת מראה קרמלי
חום עדין
• בקערה מניחים את החרדל הדבש החומץ הבלסמי
ומערבבים היטב, מזליפים פנימה את השמן עד לקבלת
וינגרט אחיד ומתבלים במלח ופלפל
• בקערה מקפיצים את כל הרכיבים של הסלט עם מעט
מהויניגרט ומסדרים בקערת הגשה כאשר התרד למטה
ומעליו שאר הרכיבים מסודרים לפי צבעים
המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לשייקים - בלנדר מושלם להכנת שייקים, משקאות המבוססים על קרח, מתאים לטחינת מרקים ולהכנת ממרחים ומחיות בקיבולת של ליטר וחצי.
מושלם לשייקים - בלנדר מושלם להכנת שייקים, משקאות המבוססים על קרח, מתאים לטחינת מרקים ולהכנת ממרחים ומחיות בקיבולת של ליטר וחצי.
תפריט נגישות