סלט ירוק עם אפרסקים צלויים ובייבי מוצרלה

מצרכים:
8 אפרסקים גדולים חצויים לאורכם ומגולענים
שמן זית
2 כפות סוכר
פלפל שחור
2 כפות עלי טימין
1 צרור רוקט חתוכים גס
חבילת אנדיב חתוך לרצועות
1 חסה ערבית חתוכה גס
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים
200 גר' בייבי מוצרלה
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
3 כפות מיץ תפוזים סחוט
2 כפות מיץ לימון סחוט
1 כף חומץ בלסמי
1 כפית קליפת לימון מגורדת
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  • מורחים את הצד הפנימי של האפרסקים במעט שמן זית ומפזרים מעט עלי טימין, סוכר ופלפל שחור.
  • מכניסים מתחת לגריל לכמה דקות עד שחצאי האפרסקים משחימים ונחרכים מעט.
  • מערבבים את חומרי הרוטב לתערובת אחידה.
  • פורסים את האפרסקים לרבעים, מפזרים מעל העלים. מוסיפים את אגוזי המלך והבייבי מוצרלה ומזליפים את הרוטב מעל.

המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לרטבים - בלנדר מוט הבלנדר הכי מאובזר שיש,בעל 4 ראשים שונים המאפשרים מגוון פעולות: ריסוק מרק,הכנת רטבים,הקצפה,כתישת קרח,קיצוץ עשבי תיבול,שייקים ועוד.
מושלם לרטבים - בלנדר מוט הבלנדר הכי מאובזר שיש,בעל 4 ראשים שונים המאפשרים מגוון פעולות: ריסוק מרק,הכנת רטבים,הקצפה,כתישת קרח,קיצוץ עשבי תיבול,שייקים ועוד.
תפריט נגישות