מאפינס לזניה במלית גבינות ועגבניות

מצרכים:

1 חבילת דפי לזניה
מעט שמן זית לשימון
2 גביעי קוטג' 3%
100 גר' גבינת טל העמק לייט
100 גר' גבינת חמד 5% מגורדת
1 כוס קוביות עגבניות משומרות
1 כף אורגנו יבש
2 שיני שום כתושות
3 ביצים
חופן עלי בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כוס גבינת טל העמק לייט לקישוט

אופן ההכנה:

  • מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים כ 2-3 דקות לריכוך קל ולא מוחלט , מסננים ומסדרים בתבנית מאפינס משומנת היטב בשמן זית.
  • מערבבים את כל שאר החומרים לתערובת, טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.
  • יוצקים את התערובת לתוך בצק הלזניה המסודר בתבנית המאפינס.
  • מפזרים גבינה צהובה לקישוט מעל כל מאפינס ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שהמאפים מוכנים.

המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לאפייה מיקסר מוציא את המקסימום מכל אפייה, באמצעות מנוע בהנעה ישירה המאפשר הכנת בצקים קשים במיוחד, כגון:פסטה,מאפים ולחמים בריאים.
מושלם לאפייה מיקסר מוציא את המקסימום מכל אפייה, באמצעות מנוע בהנעה ישירה המאפשר הכנת בצקים קשים במיוחד, כגון:פסטה,מאפים ולחמים בריאים.
תפריט נגישות