מאפה ברוקולי

מצרכים

חבילה פרחי ברוקולי קפוא

50 גר חמאה

2 כפות גדושות קמח כוסמין

2 כוסות חלב

2 שיני שום

מלח ופלפל

100 גר פרמזן

אופן ההכנה

  • להמיס בסיר קטן את החמאה, להוסיף את הקמח ולבחוש היטב, להוסיף את החלב תוך כדי בחישה מתמדת. להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב עד שמסמיך.
  • להוסיף שום, מלח ופלפל.
  • לסדר בתבנית את פרחי הברוקולי, לשפוך מעליהם את הרוטב ולפזר מעל פרמזן.
  • לאפות כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמת המאפה.

המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לאפייה - מג'מיקסר גם מיקסר וגם מעבד מזון מקוצעיים במכשיר אחד. בעל קערת מיקסר ענקית 5 ליטר ללישה,ערבול והקצפה. מושלם לאפייה.
מושלם לאפייה - מג'מיקסר גם מיקסר וגם מעבד מזון מקוצעיים במכשיר אחד. בעל קערת מיקסר ענקית 5 ליטר ללישה,ערבול והקצפה. מושלם לאפייה.
תפריט נגישות