לחם שיבולת שועל ופרג ללא שמרים

מצרכים:

2 כוסות קמח מחיטה מלאה

1 כוס קמח לבן

1/4 כוס שיבולת שועל

1 כפית מלח

3 כפיות אבקת אפייה

3 כפות דבש

1 כף גדושה גרגרי פרג

1/2 1 כוסות מים

3 כפות שמן זית

1 ביצה

לציפוי- שיבולת שועל שלמה/פרג מלא ומלח גס

אופן ההכנה:

  • בקערת המיקסר להניח את המלח ולאחר מכן את כל החומרים היבשים ולבסוף את הנוזלים
  • לעבד 2 דקות לקבלת תערובת אחידה, דביקה ונוזלית.
  • למזוג את המסה לתבנית לחם מלבנית ומשומנת
  • לפזר את הציפוי ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 45 דקות
מושלם לאפייה וחיתוך - מג'ימקסר גם מיקסר וגם מעבד מזון מקצועיים במכשיר אחד. להכנה קלה של מגוון לחמי בריאות מבצקים קשים (מחמצת,כוסמין ושיפון) בזכות תהליך הלישה והייחודי שאורך פחות מ- 2 דקות מעבד המזון מאפשר ריסוק,גירוד וחיתוך של ירקות ופירות.
מושלם לאפייה וחיתוך - מג'ימקסר גם מיקסר וגם מעבד מזון מקצועיים במכשיר אחד. להכנה קלה של מגוון לחמי בריאות מבצקים קשים (מחמצת,כוסמין ושיפון) בזכות תהליך הלישה והייחודי שאורך פחות מ- 2 דקות מעבד המזון מאפשר ריסוק,גירוד וחיתוך של ירקות ופירות.
תפריט נגישות