לביבות סלק וכרוב קייל

מצרכים:

  • 2 סלקים, מקולפים ומגוררים
  • 3 עלי כרוב קייל, קצוצים
  • 100 גרם דלעת מגוררת
  • 1 תפוח אדמה, מגורר
  • 2 ביצים טרופות
  • חצי כוס קמח שיפון/כוסמין מלא
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס יוגורט עיזים
  • 2 כפיות מלח ים אטלנטי
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית בהרט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  • לגרר באמצעות דיסקית הגירוד של מעבד המזון את הסלק, הדלעת ותפוח האדמה ולהניח בקערה בצד.
  • להעביר לקערה עם להב הפלדה ולהוסיף את הביצים, עלי הקייל, הקמח, אבקת האפייה, היוגורט,התבלינים והשמן.
  • למזוג את התערובת על הירקות המגוררים, לערבב היטב ולשפר תיבול אם צריך.
  • ליצור לביבות ולסדר בתבנית משומנת המרופדת בנייר אפייה.
  • לאפות בחום בינוני (180 מעלות) כ 25- דקות,להפוך ולאפות 10 דקות נוספות.
מושלם לחיתוך - מעבד מזון מתאים להקצפה,הכנת מאפים,עוגות,ריסוק,קיצוץ,גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
מושלם לחיתוך - מעבד מזון מתאים להקצפה,הכנת מאפים,עוגות,ריסוק,קיצוץ,גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
תפריט נגישות