טרטר דג לבן ואבוקדו

מצרכים

400 גרם פלמידה לבנה/ לברק

2 אבוקדו

1 שאלוט

2 כפות סויה

2 כפות שמן שומשום

1 כף מיץ לימון

1 כף מירין

צ'ילי טרי לקישוט

אופן ההכנה:

  • לחתוך את הדג והאבוקדו לקוביות בגודל אחיד
  • להוסיף את השאלוט הקצוץ דק ושאר החומרים ולערבב בעדינות.
  • לסדר את הטרטר בחותכן עוגיות עגול לקבלת צורה אחידה ולקשט בצ'ילי טרי

המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לסלטים - מעבד מזון מתאים להקצפה, הכנת מאפים, עוגות,ריסוק, קיצוץף גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
מושלם לסלטים - מעבד מזון מתאים להקצפה, הכנת מאפים, עוגות,ריסוק, קיצוץף גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
תפריט נגישות