דג מאודה על מצע עלי מנגולד, פטריות וסלק

מצרכים:
300 גרם פילה לברק/ מוסר/ דניס
מיץ מלימון שלם וכף זסט לימון
צרור עלי מנגולד שטופים וחצויים, ללא הגזע הלבן.
2 סלקים, קלופים וחתוכים לפרוסות דקות בעובי 0.5 ס"מ
4 פטריות פורטובלו פרוסות דק בעובי 0.5 ס"מ

לרוטב:
חופן עלי בזיליקום שלמים
גבעול רוזמרין
כפית חרדל איכותי
כפית סירופ מייפל טבעי
2 שיני שום כתושות
כף שמן זית
2 כפות חלב סויה
2 כפיות מלח ים
כפית פלפל לבן
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

  • לשטוף את הדג ולמזוג מעליו מיץ מלימון שלם. להניח בצד.
  • להניח על תבנית סיר האידוי את עלי המנגולד.
  • להניח מעל עלי המנגולד את הדג ולצידו את הירקות הפרוסים
  • לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולהזליף מעל הדג והירקות.
  • לאדות 20 דקות.
מושלם לאידוי - סיר אידוי סיר דידוי בעל פטנט ייחודי השומר על כל הערכים התזונתיים של המנה ובעל 3 קומות להכנת כמה מתכונים בבת אחד ללא זליגת ריחות.
מושלם לאידוי - סיר אידוי סיר דידוי בעל פטנט ייחודי השומר על כל הערכים התזונתיים של המנה ובעל 3 קומות להכנת כמה מתכונים בבת אחד ללא זליגת ריחות.
תפריט נגישות