גלידת מנגוצ'יה

מצרכים:

  • 2 מנגו, קלופים וחתוכים לקוביות ומוקפאים
  • 2 בננות קפואות
  • 1 כף זרעי צ'יה
  • 1/4 כוס דבש
  • 1/4 כפית קינמון
  • 2 כפות קוקוס טחון
  • 2 כפות ממרח שקדיםלקישוט:
    2 כפות גרגרי רימון

אופן ההכנה:

  • להכניס את החומרים לכד הבלנדר, להפעיל את המכשיר על לחצן השייקר. לערבל עד שהכול נטחן ומתקבלת תערובת וצורה סמיכה ואחידה.
  • להכניס את המסה לתוך תבנית סיליקון ולהכניס למקפיא.
  • להקפיא כשעה לפחות.
  • להוציא צלחת להגשה.
  • לקשט בגרגרי רימון.
מושלם לשייקים - בלנדר מושלם להכנת שייקים, משקאות המבוססים על קרח, מתאים לטחינת מרקים ולהכנת ממרחים ומחיות בקיבולת של ליטר וחצי.
מושלם לשייקים - בלנדר מושלם להכנת שייקים, משקאות המבוססים על קרח, מתאים לטחינת מרקים ולהכנת ממרחים ומחיות בקיבולת של ליטר וחצי.
תפריט נגישות