אטריות סובה/אורז ברוטב אסיאתי

מצרכים
לרוטב:

1/4כוס ג'ינג'ר מגורד

6 שיני שום

1/2 כוס טחינה גולמית

1/2 כוס סויה

1/4 כוס דבש

1/4 כוס שרי יבש

1/4 כוס חומץ

2 כפות שמן שומשום

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

חבילת אטריות אורז רחבות (500 גר') מושרה במים רותחים עד לריכוך/חבילת אטריות סובה מבושלות

לירקות:

2 פלפלים אדומים

2 פלפלים צהובים

1/2 כוס בצל ירוק

צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

  • שמים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון מג'מיקס עם להב המתכת ומערבבים.
  • מסננים את אטריות האורז ומזליפים מעט שמן על האטריות כדי למנוע הדבקות.
  • חותכים את הפלפלים לרצועות דקות וקצרות  ומניחים בצד.
  • קוצצים את הכוסברה והבצל ירוק ומניחים בצד.

להרכבת המנה:

  • שמים בקערת ההגשה את אטריות האורז / אטריות סובה.
  • שופכים את הרוטב על אטריות האורז/סובה ומערבבים.
  • מפזרים מעל את הפלפלים, מקשטים בבצל ירוק כוסברה ומגישים.

המתכון באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג צפדיה

מושלם לסלטים - מעבד מזון מתאים להקצפה, הכנת מאפים, עוגות,ריסוק, קיצוץף גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
מושלם לסלטים - מעבד מזון מתאים להקצפה, הכנת מאפים, עוגות,ריסוק, קיצוץף גירוד וחיתוך לקוביות של ירקות ופירות. מאפשר הכנת מנות בריאות ביעילות ובמהירות.
תפריט נגישות